Vg1: Helse og oppvekstfag

Ønsker du å jobbe med mennesker i forskjellige aldersgrupper og livssituasjoner? Da kan helse- og oppvekstfag være noe for deg!

Mer info

Har du gått Vg1 eller Vg2 ved Lukas vgs, har du prioritet foran andre søkere med samme rett til videregående utdanning

hjerte_gronn

Hvorfor Lukas?

Vg2: Barne og ungdomsarbeiderfag

Vi tilbyr deg Vg2 Barne og ungdomsarbeiderfag som et utdanningsløp over ett år på heltid. Det forutsettes at du har bestått Vg1 helse-og oppvekstfag.

Vg2: Ambulansefag

Vi tilbyr deg Vg2 Ambulansefag som et utdanningsløp over ett år på heltid. Det forutsettes at du har bestått Vg1 helse-og oppvekstfag.

Vg2: Helsefagarbeider

Vi tilbyr deg Vg2 Helsefagarbeider som et utdanningsløp over ett år på heltid. Det forutsettes at du har bestått Vg1 helse-og oppvekstfag.

ute

Vg3: Påbygging til generell studiekompetanse

Flere av våre elever ønsker høyskole/universitetsutdanning innen sektor helse og oppvekst. Neste skoleår tilbyr vi blant annet psykologi, friluftsliv, internasjonal engelsk og kultur og kommunikasjon som valgfritt program. Hvilket av disse som blir startet opp er avhengig av antall påmeldte elever.