Vg1: Helse og oppvekstfag

Ønsker du å jobbe med mennesker i forskjellige aldersgrupper og livssituasjoner? Da kan helse- og oppvekstfag være noe for deg!

Mer info

Har du gått Vg1 eller Vg2 ved Lukas vgs, har du prioritet foran andre søkere med samme rett til videregående utdanning

hjerte_gronn

Hvorfor Lukas?

Vg2: Barne og ungdomsarbeiderfag

Vi tilbyr deg Vg2 Barne og ungdomsarbeiderfag som et utdanningsløp over ett år på heltid. Det forutsettes at du har bestått Vg1 helse-og oppvekstfag.

Vg2: Ambulansefag

Vi tilbyr deg Vg2 Ambulansefag som et utdanningsløp over ett år på heltid. Det forutsettes at du har bestått Vg1 helse-og oppvekstfag.

Vg2: Helsefagarbeider

Vi tilbyr deg Vg2 Helsefagarbeider som et utdanningsløp over ett år på heltid. Det forutsettes at du har bestått Vg1 helse-og oppvekstfag.

ute

Vg3: Påbygging til generell studiekompetanse

Dette er et heltidstilbud lagt opp etter de nye læreplanene i Kunnskapsløftet og fullført utdanning gir generell studiekompetanse. Om du ønsker høyskoleutdanning kan du ta vg1 helse og oppvekst og vg2 løp innen helse og oppvekst for så å ta påbygg. Flere av våre elever ønsker høyskoleutdanning innen for helse og oppvekstfag.Neste skoleår tilbyr vi psykologi som valgfritt programfag for første gang!