Lukas VGS Lukas VGS

Ser innsiden av kroppen med VR-briller – Adressa på besøk!

«Dette forsterker læringen, sier rektor Nina Holm, mens elever som går på ambulansefag har tatt på VR-briller og beveger seg inni hver sin kropp…VR i undervisningen bidrar til bedre læringen og i tillegg er det morsomt». Her kan du lese om fremtidens læringsrom og hva elevene synes om det.

 


Velkommen innom!

[video width="1920" height="1080" mp4="https://www.lukas.vgs.no/wp-content/uploads/2021/06/Hva-vil-du-bli.mp4"][/video]  Planer for høsten? Trenger du studiekompetanse? Vi har fremdeles plass til noen elever på Vg1 helse

Still oss spørsmål på Facebook live eller i chat!

Åpen dag går også på Facebook live. Bruk kommentarfeltet der til å stille oss spørsmål! Trykk her for å komme

Hva ønsker du å søke på?

Kom gjerne innom for en prat angående utdanningsvalg! Velkommen!