Bli mer kjent med Lukas VGS

Velkommen innom!

Fra 15-18.00 den 28 januar åpner vi åpner dørene for potensielle elever og interesserte foresatte, slik at dere kan bli bedre kjent med skolen og våre tilbud. Dere kan komme når det passer dere best og bør beregne å bruke 30-60 minutter på besøket. Det er selvsagt lov til å bli lengre for den som ønsker det.

Omvisning på skolen

Om du ønsker en omvisning på skolen, får du en tur innom teknologilaben og demonstrasjonsrommene våre, hvor vi øver oss på mye av den praktiske delen av undervisningen.

Informasjon om utdanningstilbud

Når du kommer vil de få informasjon om våre ulike utdanningstilbud. Har du noe som interesserer deg spesielt? Gi oss beskjed når dere kommer, så tar vi en ekstra kikk på det du er interessert i.

Lukas vgs demonstrsjonsrom dem rom
Elever øver på stabilisering av nakke i demonstrasjonsrommet vårt.
Lukas vgs teknologilab vr
Vi bruker teknologilaben vår blant annet til å lære anatomi gjennom VR-teknologi.
Lukas vgs klasserom
Elever fra Norsk-time i et av våre store og åpne klasserom.

Ser innsiden av kroppen med VR-briller – Adressa på besøk!

"Dette forsterker læringen, sier rektor Nina Holm, mens elever som går på ambulansefag har tatt på VR-briller og beveger seg

Hva ønsker du å søke på?

Kom gjerne innom for en prat angående utdanningsvalg! Velkommen!