Bli mer kjent med Lukas VGS

Velkommen innom!

Skolen er stengt fram til og med 13.april. Kontakt skolen på E-post( post@lukas.vgs.no) eller telefon 73973370 så svarer vi deg.
Om du ønsker en omvisning når skolen åpner igjen, kan du få en tur innom teknologilaben og demonstrasjonsrommene våre, hvor vi øver oss på mye av den praktiske delen av undervisningen.

Informasjon om utdanningstilbud

Når du kommer vil de få informasjon om våre ulike utdanningstilbud. Har du noe som interesserer deg spesielt? Gi oss beskjed når dere kommer, så tar vi en ekstra kikk på det du er interessert i.

Lukas vgs demonstrsjonsrom dem rom
Elever øver på stabilisering av nakke i demonstrasjonsrommet vårt.
Lukas vgs teknologilab vr
Vi bruker teknologilaben vår blant annet til å lære anatomi gjennom VR-teknologi.
Lukas vgs klasserom
Elever fra Norsk-time i et av våre store og åpne klasserom.

Ser innsiden av kroppen med VR-briller – Adressa på besøk!

"Dette forsterker læringen, sier rektor Nina Holm, mens elever som går på ambulansefag har tatt på VR-briller og beveger seg

Hva ønsker du å søke på?

Kom gjerne innom for en prat angående utdanningsvalg! Velkommen!